Chengdu dag 6
Door: waltervanginkel
Blijf op de hoogte en volg Walter
08 Oktober 2011 | China, Chengdu
S'Middags zijn we naar de Wenshu Yuan Tempel geweest. Dit is een boedistische tempel. Helaas mocht er niet in de zalen gefotografeerd worden. Hier stonden zeer mooie beelden. Maar voor de rest kon alles op de foto gezet worden. Er was ook een mooie tuin met een vijver met honderde schildpadden.
Vanavond kon ik naar een Chinese opera. Dit heb ik maar overgeslagen en ben met 5 reisgenoten gezellig lekker ergens gaan eten.
Het eten hier in China is zeer lekker, alleen is het soms nogal pittig. Maar we weten nu wel om enkele ingredienten (grote stukken pepers) heen te eten.
Na 5 dagen in China blijf ik nog wel verbazen over het verkeer. Overal zijn er stoplichten en zebrapaden. Maar als het zebrapad op groen staat moet je nog zeer goed opletten. Taxi's kennen soms geen rood verkeerslicht en overal zijn er fietsen en eletische scooters die ook gewoon doorrijden. En als je dan in de wegloopt kom er een hoop getoeter.
Morgen om 9:30 vertrekken voor een lange busreis naar Songpan. Dan zit het leven in de grote stad er op en gaan we van een hoogte van 500 mtr naar 3000 mtr.
10 Oktober 2011 - 08:22
Toin:
He broertje
De peking eend was gisteren hier ook wel te eten hoor ;-)) -
10 Oktober 2011 - 19:01
René:
Wat een lekkere knuffelberen die panda's